Vallen, opstaan en weer doorgaan!


Op 1 april 2007, vandaag dus precies 9 jaar geleden, verliet ik de Rabobank-organisatie om als zelfstandig ondernemer mijn loopbaan voort te zetten. Hoewel ik daar 17 jaar met meestal veel plezier had gewerkt, besefte ik me begin van dat jaar dat een baan voor het leven er bij de bank niet in zat. Dat was destijds mijn persoonlijke wake up call.

Inmiddels ben ik dus alweer 9 jaar zelfstandig ondernemer. En wat ben ik blij dat ik destijds die stap heb gezet! Ondernemen is een proces van vallen, opstaan en weer doorgaan. Met volop wauw- maar ook au-momenten. Voor mij is ondernemen geen kwestie van simpelweg willen winnen, altijd en overal de beste willen zijn ten koste van alles. Zoals veel populaire coryfeeën uit de sportwereld, politiek of het bedrijfsleven die de top ooit hebben bereikt ons voorhouden. Ik heb natuurlijk mijn doelen en een plan, maar kies er bewust voor om ook tijd en aandacht te besteden aan mijn gezin en mijn hobby’s. Ik maak mijn eigen keuzes, bepaal mijn eigen koers en ben zelf verantwoordelijk voor de gevolgen en resultaten daarvan.

Na 9 jaar weet ik inmiddels wel waar Bombardon Consultancy voor staat. Eveline en ik ondersteunen en adviseren ondernemende mensen en organisaties die beter willen presteren. Met ons MKB-Verbeterprogramma en met de VSO Monitor Duurzame Inzetbaarheid

We ondernemen met 4G: we doen wat we Gaaf vinden, waar we Goed in zijn, waar we Geld mee verdienen en houden het daarbij indien mogelijk het liefst Gezellig.

De baan van de toekomst vraagt ondernemerschap

Mijn wake up call vond plaats in 2007. Veel oud-collega’s binnen de Rabobank zitten hier nu middenin. Zoals je deze week in de media kunt lezen. Maar ook bij veel andere organisaties verandert er veel.

De baan voor het leven bestaat niet meer! Speciaal voor mensen, teams en organisaties die eens op een verfrissende, inspirerende en interactieve no-nonsens manier een boost willen geven aan hun organisatie, loopbaan of samenwerking hebben we een nieuwe loot aan de stam van Bombardon Consultancy ontwikkeld. Die we hier met trots presenteren:

Workshop ‘De kracht van Persoonlijk Ondernemerschap’

In deze workshop laat ik mensen ontdekken hoe zij zelf heel goed in staat zijn om succesvol veranderingen in hun werk en privéleven te realiseren. Ieder mens heeft namelijk de kracht van Persoonlijk Ondernemerschap in zich. Een ware wake up call! De workshop biedt praktische inzichten en handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Op een interactieve, inspirerende en luchtige manier, met concrete resultaten.

Interesse in deze workshop binnen jouw organisatie? Ik hoor graag wat jouw wensen zijn onder het genot van een cappuccino. Je kunt mij daarvoor bereiken via mail cor@bombardonconsultancy.nl of telefonisch: 0638919192.

Veel plezier op deze 1e april, geniet van de zon!

Cor van de Waterlaat

 

Flyer De kracht van Persoonlijk Ondernemerschap

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *