Over ons


 

 

Bombardon Consultancy is in 2007 opgericht door Cor van de Waterlaat.

Cor geniet er van om zijn kennis en ervaringen te delen en daarmee van betekenis te zijn voor de mensen in zijn omgeving Vanuit de passie om mensen te inspireren. Juist voor diegenen die in deze tijden van continue verandering het lef hebben om hun eigen koers te varen, keuzes te maken en door te zetten, ook als het weleens tegenzit.

Cor beschikt over een groot empathisch vermogen. Hij voelt en snapt wat mensen bezighoudt. Daarmee kan hij mensen helpen om verder te komen, doelen te bereiken en resultaten te boeken en met elkaar te verbinden. Een positieve levenshouding gecombineerd met een brede bedrijfskundige kennis en ervaring en een behoorlijke dosis levenservaring, maakt hem een aangename gesprekspartner. Soms confronterend, maar altijd respectvol.

 

Vanaf 1 januari 2015 bouwt Eveline Sijmons als businesspartner mee aan de groei van Bombardon Consultancy.

 

Eveline weet ondernemers ‘bij de les’ te houden. Zij is steun en toeverlaat voor anderen door hen te helpen focus te houden. En zo hun doelen te bereiken. Ook heeft zij meegebouwd aan de Verrassende Ontmoetingen Community en draagt ze daar als volwaardig teamlid haar steentje bij. Eveline wisselt haar parttime baan als adviseur en loopbaancoach bij het Leerwerkloket Helmond/De Peel af met haar werkzaamheden bij Bombardon Consultancy en de Verrassende Ontmoetingen Community.

Eveline werkt met passie en betrokkenheid aan projecten ‘het moet geen gebakken lucht zijn waar ik mee bezig ben’. Zij is onbevooroordeeld, kan situaties objectief  en vanuit verschillende perspectieven waarnemen. Daarnaast heeft Eveline veel rust in zich; zij laat anderen in hun waarde en geeft ruimte aan de ander om zelf stappen te ondernemen. Een creatieve geest met humor.

 

 

 

Samen beter presteren

Als drijvende krachten achter Bombardon Consultancy hebben Cor en Eveline plezier in het samen ondernemen. Hun samenwerking kenmerkt zich door een inspirerende aanpak die zorgt voor resultaten bij hun opdrachtgevers!