Powertalk


 

Als je geen plan hebt

 

 

 

Vertel…wat houdt jou momenteel bezig? Pluk jij mee van de vruchten van de groeiende en bloeiende economie? Heb jij je (persoonlijke en zakelijke) doelen smart en helder op het netvlies, je koers bepaald? Heb je de keuzes gemaakt over de stappen die je gaat zetten, is je plan en je organisatie klaar om de gewenste resultaten te behalen?

 

In mijn kantoor in Bedrijvencentrum Place for Bizz Helmond heb kun je snel terecht voor een powertalk (*); een persoonlijk consult van anderhalf uur, waarin jij mijn onverdeelde aandacht krijgt over wat jou bezighoudt of wat jij wilt bereiken.

 

Ik garandeer je dat je na afloop geïnspireerd de deur uitgaat. Dat je in staat bent een belangrijk besluit te nemen over een volgende stap in jouw ondernemerschap. De investering in deze powertalk bedraagt € 125,00 ex BTW.

 

Wil jij dit ook ervaren? Mag ik jou een stap verder helpen? Bel of mail me om een powertalk in te plannen en vertel…

 

Met vriendelijke groet,

Cor

 

ontspannen-quote

(*) Iedereen die bij mij op de koffie komt vindt al jarenlang een aandachtig luisterend oor. In alle rust spiegel ik. En geef eerlijk en oprecht professionele feedback op wat ik zie, hoor en voel. In de loop der jaren heb ik een goed gevulde rugzak met ondernemerskennis en – kennissen opgebouwd. Waaruit ik kan putten voor tips, tools, inzichten, maar ook netwerkrelaties en contacten die jou als ondernemer verder kunnen helpen. Zakelijk én persoonlijk. 

 Mensen geven mij terug dat ze bij mij met een goed gevoel de deur uitgaan; ze voelen zich gezien en gehoord, gewaardeerd, geïnspireerd.

 Alles wat je me vertelt blijft tussen ons. Mensen vertellen me dat ik rust uitstraal, ze ervaren dat ik zonder waardeoordeel luister, me volstrekt objectief en onafhankelijk opstel. Dat kan soms pijnlijk confronterend zijn, maar altijd integer, met respect en op basis van gelijkwaardigheid.

Ik durf te stellen dat ik iedereen, ook jou, in een persoonlijk gesprek altijd een belangrijke stap verder kan helpen om te bereiken wat je wilt bereiken. Mits jij uiteraard bereid bent mij open en eerlijk te vertellen wat je bezighoudt.