Van overleven naar nieuw perspectief


Beste wensen!

2015 was voor veel mensen weer een spannend, intensief jaar. Ook voor Bombardon Consultancy; 2015 was het eerste jaar waarin wij, Eveline en Cor, samen gewerkt hebben aan de groei van ons bedrijf. Wij hebben onze koers bepaald, een scherpere focus aangebracht in onze propositie en activiteiten. Met veel plezier maar natuurlijk ook met vallen en opstaan elke dag keihard aan het werk geweest. En ondertussen veel van elkaar en van de mensen om ons heen geleerd. Vooral het aanscherpen van de focus op twee kernproposities werpt haar vruchten af.

Speciaal voor MKB-ondernemers in de regio Helmond-Peelland die hun bedrijf en medewerkers beter willen managen hebben we het MKB-Verbeterprogramma ontwikkeld. Ondernemers die verlangen naar meer rust, ruimte en tijd om te doen waarvoor ze ooit ondernemer zijn geworden bereiken hiermee aantoonbaar en meetbaar betere resultaten.

Directeur-eigenaren, bestuurders, managers/leidinggevenden en HRM-professionals bij zowel profit als non-profitorganisaties die in 2016 de betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van hun mensen ‘op de agenda hebben staan’ bieden wij inzicht en uitzicht met de VSO Monitor Duurzame Inzetbaarheid. Daarmee ben je in staat om:

  • effectief en op respectvolle wijze elkaar aan het denken te zetten,
  • met elkaar de dialoog aan te gaan en
  • succesvol beweging op gang te brengen op het gebied van inzetbaarheid, ondernemendheid en zelfsturend vermogen.

Beretrots zijn we dan ook op het resultaat van onze inspanningen. We starten dit nieuwe jaar met een goed gevulde orderportefeuille. En mooier nog; de positieve reacties op onze twee aangescherpte kernproposities bieden ons een nieuw en uitdagend groeiperspectief voor de toekomst!

Afgelopen jaar betekende voor ons zakelijk een verfrissend omslagpunt ‘van overleven naar nieuw perspectief’. Diegenen die daar, direct of indirect, bewust of onbewust, een bijdrage aan hebben geleverd, willen wij daarvoor van harte bedanken. Wij wensen jou en je dierbaren een heel gezond, gelukkig, liefdevol en succesvol 2016!

 

Eveline Sijmons en Cor van de Waterlaat

 

 

Ps: wil jij weten hoe wij voor jou, je organisatie of collega’s van betekenis kunnen zijn bij het (her-)ontdekken van nieuw perspectief? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *