Persoonlijke Ontwikkeling & Begeleiding


Het is goed om regelmatig eens stil te staan bij je eigen voornemens. Wat wil je bereiken, hoe houd je focus en hoe blijf je je voornemens nakomen? Vraagstukken die lastig in je eentje te beantwoorden zijn. Goede voornemens geven energie, het inslijten en het behouden van deze veranderingen vraagt om een steuntje in de rug. Op het moment dat je ervoor kiest om een nieuwe of een andere weg in te slaan is support cruciaal. Wij bieden daarbij praktische ondersteuning om het echt anders te gaan doen.

Begeleiding bij het maken van keuzes en behouden van focus.

Voor de startende ondernemer met ‘keuze stress’. Heb jij als (startende) ondernemen ook zoveel ideeën? Je bent net een snel draaiende tol met volop ideeën en je ziet overal kansen. Je oorspronkelijke (bedrijfs)plan blijft in de kast liggen. Je laat je leiden daar de waan van de dag.

Het bedrijfsplan halen we weer uit de kast. Samen onderzoeken we je keuzes, je gaat slim prioriteiten stellen en focus aanbrengen. Iedere week, liefst op hetzelfde tijdstip nemen we je bestaande opdrachten, leads en je werkzaamheden door. Passen deze nog in je voorgenomen plan? Is het nodig om je plan en je nieuwe ideeën aan te passen en of bij te stellen. We spreken elkaar regelmatig en op een vast moment.

 

 

Competentiecoaching

Voor gedreven mensen in een persoonlijk ontwikkelproces. Je bent net gestart of zit midden in een verandertraject. Na het volgen van een training, opleiding of online cursus wil jij je persoonlijk verder ontwikkelen en het geleerde in de praktijk brengen én volhouden.

Een verandertraject voor persoonlijke ontwikkeling veroorzaakt vaak prachtige en soms ook pijnlijke inzichten. Je beseft je ‘Ik wil het anders gaan doen!’.  Je wil graag je toekomst anders inrichten. Deze begeleiding richt zich op het vasthouden en inslijten van de nieuw geleerde voornemens, van nieuw gedrag. Bijvoorbeeld na een cursus timemanagement.

 

 

Herstelcoaching

Voor diegene die na herstel van ziekte en/of een burn-out weer aan het werk is. Dan is het vaak moeilijk om de draad weer op te pakken. Zonder ondersteuning loop je het gevaar om weer terug te vallen in je oude patronen. Waar en hoe ga je starten. Welke keuzes maak je?

Vanuit je herstel- of preventieplan of op basis van eerder opgestelde doelen gaan we samen aan de slag. Soms loop je opnieuw tegen moeilijke situaties aan en meestal weet jij zelf de oplossing wel. Om dit te delen wil je jezelf net iets steviger neerzetten. Even je verhaal vertellen, of voorafgaande aan een spannend moment samen sparren helpt je daarbij. Gedurende een traject van ongeveer 3 maanden gaan we elkaar wekelijks spreken.

 

Heb je behoefte om te sparren over uitdagingen op het gebied van keuzes en veranderende gewoontes, privé en/of op je werk? Plan een afspraak met Eveline!

Neem voor een persoonlijke kennismaking contact op via eveline@bombardonconsultancy.nl of stuur een whatsapp-bericht naar 0643543834.