Loopbaancoaching


 

 

“Ben ik eenmaal weer terug op het werk, val ik na verloop van tijd toch weer terug in mijn oude patroon!”

“Er is noodzaak; als ik nu niet verander, dan val ik om!”

“Ik weet zelf goed wat er aan de hand is. Het is zo moeilijk om vast te houden aan mijn goede voornemens!”

 

 

Herkenbaar?

Wij bieden een gedegen en praktisch programma waardoor je niet steeds weer terugvalt in je oude gedrag en patronen. Speciaal voor werkenden in loondienst of als zelfstandige. Daarmee houd je je goede voornemens vast en voorkom je terugval!

 

 

Het programma bestaat uit 9 coachingsessies van 1 tot anderhalf uur per keer

  1. Goede voornemens uitvergroten! Persoonlijke kennismaking en intake. Verheldering van jouw gewenst gedrag en bepalen van jouw stip op de horizon.
  2. Waar hecht jij waarde aan en waar ga je je energie in steken? Bewustwording van de wisselwerking tussen jouw persoonlijke waarden, energie en jouw goede voornemens.
  3. Je eigen pad bewandelen, uitvergroten van je plan. Bewustwording van de balans tussen je persoonlijke missie en verschillende levensgebieden; privé en werk
  4. Spoken in je hoofd loslaten. Het achterhalen van je eigen gedachten die je steeds tegenhouden.
  5. Regisseur van hardnekkige patronen. Analyse van wat je vanuit het verleden in stand houdt en wat je daardoor laat liggen.
  6. Plan concretisering, waar ga je voor? In de flow komen, kiezen voor de momenten van ‘ja’ en ‘nee’ met alle gevolgen van dien.
  7. Plan en het beloningssysteem uitwerken. Je wordt waar je regelmatig aan denkt.
  8. Moeilijke momenten. Voorbereiding op moeilijke momenten.
  9. Ik ben er weer! Start, focus en support.

Voor de eerste sessie, een persoonlijke kennismaking en intakegesprek kun je contact opnemen met Eveline via een mailtje naar Eveline@bombardonconsultancy.nl of via whatsapp: 0643543834.  Hieraan zijn geen kosten verbonden. De investering in het totale programma bedraagt € 675,00 ex btw (21%),

 

Het is goed om regelmatig eens stil te staan bij je eigen voornemens. Wat wil je bereiken, hoe houd je focus en hoe blijf je je voornemens nakomen? Vraagstukken die lastig in je eentje te beantwoorden zijn. Goede voornemens geven energie, het inslijten en het behouden van deze veranderingen vraagt om een steuntje in de rug. Op het moment dat je ervoor kiest om een nieuwe of een andere weg in te slaan is support cruciaal. Wij bieden daarbij praktische ondersteuning om het echt anders te gaan doen.

 

 

Begeleiding bij het maken van keuzes en behouden van focus.

Voor de startende ondernemer met ‘keuze stress’. Heb jij als (startende) ondernemen ook zoveel ideeën? Je bent net een snel draaiende tol met volop ideeën en je ziet overal kansen. Je oorspronkelijke (bedrijfs)plan blijft in de kast liggen. Je laat je leiden daar de waan van de dag.

Het bedrijfsplan halen we weer uit de kast. Samen onderzoeken we je keuzes, je gaat slim prioriteiten stellen en focus aanbrengen. Iedere week, liefst op hetzelfde tijdstip nemen we je bestaande opdrachten, leads en je werkzaamheden door. Passen deze nog in je voorgenomen plan? Is het nodig om je plan en je nieuwe ideeën aan te passen en of bij te stellen. We spreken elkaar regelmatig en op een vast moment.

 

 

 

 

Competentiecoaching

Voor gedreven mensen in een persoonlijk ontwikkelproces. Je bent net gestart of zit midden in een verandertraject. Na het volgen van een training, opleiding of online cursus wil jij je persoonlijk verder ontwikkelen en het geleerde in de praktijk brengen én volhouden.

Een verandertraject voor persoonlijke ontwikkeling veroorzaakt vaak prachtige en soms ook pijnlijke inzichten. Je beseft je ‘Ik wil het anders gaan doen!’.  Je wil graag je toekomst anders inrichten. Deze begeleiding richt zich op het vasthouden en inslijten van de nieuw geleerde voornemens, van nieuw gedrag. Bijvoorbeeld na een cursus timemanagement.

 

 

Herstelcoaching

Voor diegene die na herstel van ziekte en/of een burn-out weer aan het werk is. Dan is het vaak moeilijk om de draad weer op te pakken. Zonder ondersteuning loop je het gevaar om weer terug te vallen in je oude patronen. Waar en hoe ga je starten. Welke keuzes maak je?

Vanuit je herstel- of preventieplan of op basis van eerder opgestelde doelen gaan we samen aan de slag. Soms loop je opnieuw tegen moeilijke situaties aan en meestal weet jij zelf de oplossing wel. Om dit te delen wil je jezelf net iets steviger neerzetten. Even je verhaal vertellen, of voorafgaande aan een spannend moment samen sparren helpt je daarbij. Gedurende een traject van ongeveer 3 maanden gaan we elkaar wekelijks spreken.

 

 

 

Heb je behoefte om te sparren over uitdagingen op het gebied van keuzes en veranderende gewoontes, privé en/of op je werk? Plan een afspraak met Eveline!

Neem voor een persoonlijke kennismaking contact op via eveline@bombardonconsultancy.nl of stuur een whatsapp-bericht naar 0643543834.