Waarom moeilijk doen als het samen kan


Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Zou jij je collega’s, leidinggevende of medewerkers zo nu en dan weleens flink wakker willen schudden? Vind je het nodig dat er iets verandert?

Voor veel mensen is het best lastig om hun wensen of verlangens naar verandering op een effectieve manier bespreekbaar te maken. Hoe kun je op een constructieve wijze handen en voeten geven aan jouw betrokkenheid? Misschien voelen jij of je collega’s je als een roepende in de woestijn en heb je de indruk dat anderen binnen jullie organisatie best weleens wakker geschud mogen worden. Maar hoe doe je dat het beste?

Workshop De Kracht van Persoonlijk Ondernemerschap

De workshop laat je ontdekken dat je zelf heel goed in staat bent om succesvol veranderingen te realiseren. Ieder mens heeft de kracht van Persoonlijk Ondernemerschap in zich. Een ware wake up call! De workshop biedt je praktische inzichten en handvatten om individueel en met elkaar nóg beter te worden. Op een interactieve, inspirerende en luchtige manier, met concrete resultaten.

Bestemd voor…

  • managers die bij de aftrap van een nieuw project, aan de vooravond van een organisatieverandering of het formeren van een nieuw team naast de inhoud ook aandacht willen besteden aan de relationele aspecten
  • organisaties die belang hechten aan zelfredzame en duurzaam inzetbare medewerkers en daarom ondernemerschap willen inbedden in hun HRM-beleid.
  • organisaties en afdelingen daarbinnen die behoefte hebben aan meer openheid en betrokkenheid
  • teamleden die elkaar beter willen leren kennen, begrijpen en waarderen
  • teams die een ingesleten patroon van hun overlegstructuur eens willen doorbreken, of de passie met en voor elkaar weer terug willen vinden
  • managers die zich er vaak alleen voor voelen staan en die verlangen naar betrokken medewerkers
  • projectleiders en –medewerkers die samen verder willen komen of willen versnellen
  • netwerkorganisaties, ondernemersclubs die even een andere, verfrissende, inspirerende maar realistische boost willen geven aan hun bijeenkomst
  • bedrijven die hun bedrijfsuitje of teambuildingsessie willen starten met een leerzame amuse
  • leidinggevenden en adviseurs die hun mensen aan het denken willen zetten, op respectvolle wijze een spiegel willen voorhouden en veranderingen op gang willen brengen of versnellen.

Wake up

‘De kernvraag bij ondernemerschap is: hoe kunnen de dingen het beste worden gedaan? Het is niet het exclusieve domein van de directie, van de top van het bedrijf. Werknemers op alle niveaus kunnen ondernemerschap ontplooien door zich verantwoordelijk te voelen, nieuwe initiatieven te nemen, ideeën te ontwikkelen.’ (*)

Wil jij de kracht van Persoonlijk Ondernemerschap benutten? De boel eens flink wakker schudden? Neem dan contact met ons op via cor@bombardonconsultancy.nl of bel 0638919192.

 

 

(*) Paul Fentener Van Vlissingen in ‘Ondernemers zijn ezels’