€ 10.000 subsidie voor het stimuleren van ondernemerschap op de werkvloer


Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

 

Fokke en Sukke willen graag goed voo de dag komen

Ben jij tevreden over de inzet en betrokkenheid van je medewerkers? Als ondernemer heb je baat bij en plezier van betrokken en ondernemende medewerkers. Mensen die zoveel mogelijk zelfstandig, zelfredzaam en zelfsturend zijn. Uiteraard binnen de kaders die jij als ondernemer stelt vanuit jouw visie en ambitie. Medewerkers die uit zichzelf proactief meedenken en – werken en die zelf passende initiatieven nemen dragen bij aan het rendement en de continuïteit van je bedrijf.

Duurzame inzetbaarheid 

Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. Zijn jouw mensen allemaal en voldoende inzetbaar, nu en in de toekomst? Of zijn er medewerkers die er goed aan doen eens na te denken over hun inzetbaarheid? Misschien wil je enkele mensen een objectieve spiegel voorhouden om ze in beweging te krijgen. Of ze ondersteunen bij de omslag die ze willen of moeten maken om in de toekomst werk en inkomen te behouden. Bij sommige mensen ben je er misschien van overtuigd dat ze veel meer uit zichzelf kunnen halen?

Goede werkgevers besteden aandacht aan de inzetbaarheid van hun medewerkers. Maar als MKB-ondernemer heb je je handen vaak al vol aan andere zaken. Waardoor het lastig kan zijn om voldoende tijd en ruimte te maken voor je personeel en hun professionele ontwikkeling. Kun jij hierbij wel wat ondersteuning gebruiken?

 

ESF-subsidie
De aanleiding om in deze update de duurzame inzetbaarheid van jouw mensen onder de aandacht te brengen: in oktober kun je op een eenvoudige manier hiervoor subsidie aanvragen. De subsidie bedraagt 50% van je investering in de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers, met een maximum van € 10.000,–. Meer informatie over deze subsidie vind je hier.

Wij hebben ervaring met deze subsidieregeling, voldoen aan de voorwaarden die gesteld worden om in aanmerking te komen voor subsidie. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in deze vraagstukken binnen MKB-ondernemingen. En hebben daar een praktisch programma voor ontwikkeld, dat concreet en succesvol is en tot merkbaar resultaat leidt.

Wil jij investeren in de inzetbaarheid en betrokkenheid van je medewerkers, overweeg je onze expertise daarbij in te zetten en wil je daarvoor subsidie aanvragen? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Hartelijke groeten,
Cor van de Waterlaat en Eveline Sijmons

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *