Blog: Een nieuw jaar, een nieuwe businesspartner én een nieuwe website


Dromen-Durven-Doen-Doorzetten

In 2007 had ik de durf om te vertrekken bij de Rabobank-organisatie. Ik had op dat moment, bij het verlaten van de ‘Gouden Kooi’ niet echt een ideaalbeeld, een droom over hoe mijn eigen onderneming er jaren later uit zou moeten zien. Na een korte voorbereiding ben ik aan de slag gegaan, ‘gewoon’ doen waar ik goed in ben, wat ik gaaf vind en waar ik geld mee kan verdienen.

Ondernemen is vooral ook een kwestie van doorzetten, geloof en vertrouwen hebben en houden in mezelf. Ook als het weleens tegenzit, of als anderen vanaf de zijlijn roepen ‘ja maar….’. Het bijna 8-jarig-bestaan als zelfstandig ondernemer heeft mij als mens en professional enorm verrijkt. Ik prijs me gelukkig dat ik al die jaren betrokken mensen om mij heen weet, die mij met raad en daad bijstaan, hun vertrouwen in mij uitspreken.

Met ingang van 1 januari 2015 bouwt Eveline Sijmons als mijn businesspartner mee aan de groei van Bombardon Consultancy. Eveline en ik hebben ons deze jaarwisseling dan ook niet beperkt tot ‘goede voornemens’. We hebben onze ‘stoute plannen’ in de praktijk gebracht. Vandaag wordt daarvan het eerste concrete resultaat zichtbaar. Met trots presenteren we hier onze nieuwe website! We zijn erg benieuwd naar jullie reacties en ook verbetersuggesties zijn van harte welkom.

Wanneer daartoe aanleiding is zullen wij onze relaties op de hoogte houden van onze activiteiten en actuele ontwikkelingen. Zoals vandaag met dit bericht, op de laatste dag waarop het officieel nog mag:

Wij wensen je een gelukkig, gezond en succesvol 2015!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *