Inspiratiebijeenkomst Verrassende Ontmoetingen in Helmond


‘Als een phoenix herrezen’  

 

Donderdagmiddag 22 november a.s. deelt Marlieke Dekker-Putmans – voor de tweede keer n.a.v.de enthousiaste reacties van de deelnemers tijdens de bijeenkomst in september – haar persoonlijke ondernemersverhaal tijdens de eerstvolgende Verrassende Ontmoeting in Helmond. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd – als initiatief binnen de Verrassende Ontmoetingen Community  met en voor constructieve, gelijkgestemde MKB-ondernemers in de regio Helmond-Peelland. Exclusief voor ondernemers die bereid zijn elkaars ondernemerschap te versterken en van elkaar willen leren.

Wil jij je netwerk vergroten en/of versterken op een manier die bij jou past? Informeer naar de mogelijkheden om deel te nemen door je hieronder aan te melden!

Ben jij ook een ondernemer met een inspirerend verhaal, heb jij een ‘boodschap’ die collega-ondernemers aan het denken zet en wil jij andere ondernemers helpen hun ondernemerskracht te versterken? Ik help je graag jouw verhaal voor het voetlicht te brengen en je zichtbaarheid te vergroten. Op een manier die het beste bij jou past! Geïnteresseerd? Meld je dan hieronder voor een persoonlijke kennismaking!

 

‘Erg interessant-Kippenvel-Zinvol-Inspirerend’

 

Datum inspiratiebijeenkomst                      : Donderdag 22 november 2018

Tijd                                                                 : Ontvangst vanaf 16.00 uur, start presentatie 16.30 uur, einde 18.00 uur (*)

Locatie                                                           : Bedrijvencentrum Stiphout, Hortsedijk 81, 5708 HC Helmond

Investering                                                    : € 40,– excl. BTW p.p.

                                                                          (facturering vindt plaats bij aanmelding met een betalingstermijn van 14 dagen)

 (*) aansluitend informele borrel ter afsluiting tot uiterlijk 19.00 uur

Gastspreekster                                            : Marlieke Dekker – Putmans, Putmans Next Level

Gastheer-moderator                                   : Cor van de Waterlaat

 

Marlieke Dekker-Putmans

Wat gebeurt er als je gewend bent om alles wat op je pad komt bevlogen en met energie aan te pakken, je plezier beleeft aan alles wat je doet, jezelf altijd voor de volle 100% inzet, succesvol en gewaardeerd bent in je eigen onderneming, binnen je gezin en in je sociaal-maatschappelijke leven….en je dan als ondernemer plotsklaps wordt geconfronteerd met een burn-out?

Begin 2017 overkwam dit Marlieke. En dat kon helemaal niet, want ze was succesvol, alles liep gesmeerd en een burn-out was toch een modewoord? Al snel zag zij in dat ze in de loop der jaren in een patroon terecht was gekomen waarbij meer nodig was dan ‘even afstand nemen’ om weer uit het dal te komen. En zij een beroep deed op professionele hulp. Haar herstel duurde bijna negen maanden, waarna Marlieke weer het roer overnam in haar bedrijf. Bij terugkeer in haar bedrijf bleek dat haar afwezigheid niet zonder gevolgen was geweest. In enkele maanden tijd is het gelukt om haar onderneming weer op koers te krijgen en de opwaartse lijn om haar ambities waar te maken te pakken te krijgen.

Wat betekent deze ervaring voor het ondernemerschap en de onderneming van Marlieke? Hoe ga je om met je relaties, (zaken-)partner(s), opdrachtgevers, medewerkers in dit proces? Hoe voorkom je dat je (weer) in een burn-out terechtkomt?

Contactgegevens Marlieke

Website            http://www.putmansnextlevel.nl/ww3/

 

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in

Naam : *
E-mail : *
Onderwerp : *
Bericht : 
 

*