MKB bijeenkomsten Verrassende Ontmoetingen in Helmond


Inspireren – Kennis & ervaringen delen – Verbindingen leggen

Ben jij een ambitieuze MKB-ondernemer die geïnspireerd wil worden, constructief openstaat om te leren van de kennis en ervaringen van ervaren ondernemers en ben je op zoek naar mogelijkheden om je netwerk te verstevigen met gelijkgestemde MKB’ers? Dan is een Verrassende Ontmoetingen Community (V.O.C.) interessant voor jou!

Een V.O.C. bestaat uit een groep van 10 tot maximaal 12 gelijkgestemde, betrokken ondernemers die elkaar regelmatig ontmoeten. Vrijwillig maar niet vrijblijvend. De persoonlijke ontwikkeling als ondernemer staat centraal, zowel individueel als gezamenlijk. Zo draagt de groep bij aan het succes van elkaar en elkaars ondernemingen en daarmee ook aan de economische groei en bloei van de de regio Helmond Peelland en de Brainportregio.

Alleen constructieve, gelijkgestemde, enthousiaste en actief betrokken zelfstandige professionals (zzp’ers) en directeuren-eigenaren met uitgesproken groeiambities worden uitgenodigd om zich aan te melden. Waarbij het streven is om een aansprekende mix in branches en evenwichtige verdeling in mannelijke en vrouwelijke ondernemers te realiseren. Interesse? Meer informatie en aanmelden kan hier